ITALIAANSE NATUURLIJKE AntiLuis producten

 

Naar Winkel

Behandelen

Olio di Pid AntiLuis olie

Dit is een reinigende olie die het haar wast en die simpel de luizen en de eieren verwijdert.

Met bijgeleverde luizenkam.

Borstel en kam het haar goed, zodat alle knopen er uit zijn. Breng de Antiluis Olie aan op het droge hoofd, zodat de hele hoofdhuid goed bedekt is met olie. Kam het haar met de bijgeleverde luizenkam door, zodat de olie over de gehele lengte van het haar wordt verdeeld. Laat nu 10 minuten intrekken. Spoel de olie uit met warm water. De luizenolie geeft een verbluffend goed resultaat.

De olie wast tevens het haar maar laat de hoofdhuid met rust. De olie maakt het haar zacht en soepel en is veilig te gebruiken ook bij kleine kinderen.

 

 

 

Naar Winkel

Naar Winkel

Preventie

Sciampo di Pid Antiluis shampoo

AntiLuis shampoo is een geweldige nieuwe generatie shampoo, geproduceerd met ingrediënten uit kokosnoot en maïs. De specifieke essentiële oliën

(citroen, bergamot, tijm, lavendel en geranium) maakt deze shampoo effectief in de preventie tegen hoofdluis. Het zorgt voor een ongunstige omgeving en luizen vestigen zich niet in het haar. De shampoo zorgt dat het haar zacht aanvoelt, glanst en volume heeft. Het ruikt aangenaam voor mensen maar is weerzinwekkend voor de parasiet. De shampoo kan elke dag gebruikt worden als gewone shampoo.

 

 

 

Preventie

Spray di Pid Antiluis spray

De Antiluis Spray voorkomt dat er een gunstige omgeving ontstaat voor een  volgende plaag. Het bevat een mix van essentiële oliën en azijn, die vormen samen een aangename geur voor de mens, maar zeer vervelende stank voor luizen. Spray dagelijks op het hoofd, nek en schouders van de kinderen. De spray is niet vet en laat geen vlekken achter op de kleding.