Waarom baby producten van Baby Derbe?

Je wilt je baby de beste start meegeven. Daarom maak je belangrijke keuzes voor je baby; borstvoeding geven als het kan en anders de veiligste babyvoeding die er is. Je kiest daarom voor de beste huidverzorging; een natuurlijk product die de natuurlijke bescherming van de huid van de baby niet aantast maar ondersteunt.

 

Baby Derbe werkt zacht en strelend op de jonge huid van je kindje. Baby Derbe maakt niet alleen je baby blij maar je zorgt ook voor een gezonde toekomst van je kindje. De producten van Baby Derbe zijn puur natuurlijk en worden milieuveilig geproduceerd.

Zacht badschuim

Het zachte badschuim van Baby Derbe hydrateert de huid van je baby en heeft een beschermende werking. Het zachte badschuim reinigt heel zachtjes de huid van je kindje en het prikt niet in de oogjes. De speciale behandeling van de gebruikte natuurlijke rijst eiwitten zorgt ervoor dat er geen allergische reacties op de huid ontstaan. De reinigende werking komt van de kokosnoot. Het zachte badschuim ruikt heel lekker en heeft een pH die gelijk is aan de huid.

Voeg een eetlepel van dit product toe aan het badwater. Je kan deze badschuim zelfs gebruiken om de haartjes van je kindje te wassen.

Naar Winkel

Vloeibare zeep

Voor de kleine reiniging tussendoor pak je de vloeibare zeep van Baby Derbe. Een zachte milde reiniging die onder meer kamille-extracten bevat en zeer beschermend is voor de huid van je baby.

Als moeder moet je, om je baby te beschermen, vaak je handen wassen, deze vloeibare zeep is daar bij uitstek geschikt voor. De vloeibare zeep van Baby Derbe droogt je handen niet uit en daarom kan je het onbeperkt gebruiken.

Naar Winkel

Verzachtende crème (voor de billetjes)

De urine in de luier kan ervoor zorgen dat de huid van je baby rond de billetjes rood en geïrriteerd wordt. De Baby Derbe verzachtende crème is rijk aan zinkoxide die de irritatie aan je baby's huid neutraliseert en verzacht.

De crème bevat onder meer de verzachtende eigenschappen van bijenwas. Naast andere mooie ingrediënten zorgen de extracten van kamille en echinacea ervoor dat de huid van je baby zich herstelt en lekker zacht aanvoelt.

 

Naar Winkel

Vloeibare talk

Om de zeer gevoelige huid van je baby nog beter te beschermen gebruik je na het verschonen deze zacht strelende Baby Derbe vloeibare talk. Omdat deze talk vloeibaar is kan je baby de talk niet inademen. Het laat geen residu achter zodat de poriën van je baby keurig open blijven. De zacht strelende Baby Derbe vloeibare talk droogt en adsorbeert snel. De voedende eigenschappen van de vitamine F en E zijn een weldaad voor de huid van je baby.

 

Naar Winkel

Naar Winkel

Zoet geurende Amandelolie

Een heerlijke finishing touch na het badderen van je baby. Er is niets lekkerder en zachter dan de zoet geurende amandelolie van Baby Derbe. De zachte amandelolie streelt de huid van je kindje en maakt deze zacht en soepel. Als aanstaande moeder of als jonge moeder kan je een klein verwenmomentje voor jezelf creëren door enkele druppels van de amandelolie over je huid te smeren. De olie smeert heerlijk uit en voelt zacht en voedend aan.

 

Zachte shampoo

Het haar van je kindje is anders dan van jouw haar en heeft behoefte aan een speciaal product. Deze shampoo is subtieler in zijn samenstelling dan shampoo voor volwassenen. De speciale formule is verrijkt met gehydrolyseerd rijsteiwit en heeft een vochtinbrengende en beschermende werking. Het wasmiddel in de shampoo is gebaseerd op kokosnoot en prikt niet in de oogjes. Het kamille extract heeft een verzachtend en rustgevend effect.

Giet een kleine hoeveelheid direct op het hoofdje van je kindje, masseer zachtjes en spoel met ruim water uit.

 

Naar Winkel

Naar Winkel

Voedende crème

Dit is zo'n heerlijke zachte crème waarmee je je baby (en ook stiekem jezelf) kan verwennen. De voedende en vochtinbrengende crème bevat de verzachtende eigenschappen van Shea Butter en bevat vitamine E.

Het kalmeert en herstelt de huid van je kindje door de aanwezige kamille- en echinacea-extracten. Het is bijzonder geschikt als dagelijkse bescherming van de huid tegen invloeden van buitenaf zoals zon, wind, koude

en vervuilende stoffen. Gebruik: zodra de huid is gereinigd met Baby Derbe badschuim, zeep of shampoo. Masseer de voedende crème direct op de perfect gereinigde huid.