ITALIAANSE NATUURLIJKE Haar olie producten

 

Waarom zou je je haar wassen met olie?

 

Een veel gestelde vraag door mensen die nog nooit hun haar met olie hebben gewassen. Omdat het de beste methode is om je hoofdhuid te beschermen. Sommige mensen hebben een gevoeliger hoofdhuid dan anderen. Soms wordt met het stijgen van de jaren de hoofdhuid gevoeliger en soms kan door een reactie op medicijnen de hoofdhuid gevoeliger zijn geworden.

Met deze shampoo wordt het haar gereinigd zonder dat de hoofdhuid wordt geïrriteerd. De talgklieren worden met rust gelaten. Na verloop van tijd merk je dat je  hoofdhuid tot rust komt. De hoofdhuid heeft zich herstelt en je haren vallen weer soepel en mooi op hun plek.

 

 

Hoe gebruik je OlioDerbe?

Je verspreidt de OlioDerbe over de hoofdhuid en het droge haar tot het volledig is bedekt (= ong10-15ml). Dan doop je je handen in lauw water en masseer je het haar totdat je een aangename warmte voelt. Die warmte zorgt ervoor dat de olie goed doordringt en zijn diep reinigende werking kan doen. Naspoelen met voldoende stromend water.

 

Normaal haar

De olie van de wonderboom (Ricinus communis) zorgt voor de reinigende werking van deze natuurlijke shampoo. Door de speciale samenstelling verspreidt het product zich gemakkelijk door het haar. Andere ingrediënten zijn onder meer essentiële oliën van tijm, verfrissende menthol en kamfer die de doorbloeding van de hoofdhuid stimuleert.

 

Naar Winkel

Vette roos

Als je last hebt van vette roos heb je baat bij het gebruik van Olioderbe Timo. Het versterkt de afweer van de onderhuid. Het heeft een verkoelend effect. De zuiverende werking zorgt voor een herstel van de beschermende laag van je hoofdhuid en helpt de talgklieren te herstellen.

 

Naar Winkel

Droge roos

Buiten het feit dat droge roos duidelijk zichtbaar is, veroorzaakt het ook nare jeuk en zorgt voor een droog gevoel van de hoofdhuid. Olioderbe Propolis reinigt de huid heel voorzichtig, waardoor de irritatie afneemt en herstelt de vochthuishouding van de huid optimaal.

 

Naar Winkel

Beschadigd haar

Voor een beschadigde hoofdhuid en behandeld haar.

Een gericht reinigende olie voor de gevoelige hoofdhuid; zorgt voor verlichting bij schade aan de huid. De olie kalmeert de irritatie van de hoofdhuid die is ontstaan door gebruik van agressieve vloeistoffen.

 

 

Naar Winkel

Vet haar

Olioderbe wordt gebruikt bij vet haar. Brengt de talgklieren weer in balans en bestrijdt de overmatige vetproductie van huid. Het droogt de hoofdhuid niet uit, het zorgt voor een normale stimulatie van de talgproductie, tast de haarvezel niet aan en zorgt voor een natuurlijk evenwicht in de vochthuishouding van de huid.

 

 

 

Naar Winkel

Beschadigde huid

Olioderbe uovo heeft een voedende, hydraterende en herstellende werking. Het bevat kostbare ei-proteïne, die van nature een herstellende werking heeft. Het wordt aanbevolen wanneer de hoofdhuid uitgedroogd is door verschillende behandelingen. Het wordt voorgeschreven door haarklinieken als ondersteunend product bij handeling van haarproblemen.

 

 

 

 

Naar Winkel