ITALIAANSE NATUURLIJKE HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN

Speziali Fiorentini - verwen jezelf

Appel&Tulp

Bad en doucheschuim

 

Deze heerlijke bad- en doucheschuim

is zacht en voedt de huid

als de beste. Het is geschikt voor
alle huidtype.

Goed schudden voor gebruik.

Appel&Tulp

Ultra rijke body cream

 

Deze bodycream wordt snel opgenomen door de huid en laat geen vettige resten achter. De heerlijke zachte geur blijft lang hangen. Geschikt voor alle huidtype

Appel&Tulp

Parfum

 

Voor de liefhebber van deze zachte en subtiele geur is er ons parfum.
Een heerlijke weldaad.

Citroen & Peper

Ultra rijke body cream

 

Deze extra rijke body cream is geschikt voor alle huidtype. De crème voelt rijk aan op de huid, smeert lekker uit en laat geen vette residu achter. Houdt de huid vochtig, soepel en ruikt aangenaam.

Citroen & Peper

Bad- en doucheschuim

 

Door de zachte ingredienten is deze bad en doucheschuim geschikt voor elk huidtype. De tonen van de citroen en rode peper stimuleren, verfrissen, voedt de huid en geeft het nieuwe energie.

Citroen & Peper

Handcrème

 

Deze heerlijke, goed smeerbare handcrème wordt goed door de huid opgenomen en is geschikt voor alle huidtypes. De crème beschermt de huid van de handen tegen de elementen en houdt de huid soepel.

Waarom Producten van
Speziali Fiorentini?

 

Wie kent niet de schoonheid in de kunst uit de oude tijden van Florence. In de renaissance waren artsen en apothekers onderdeel van de kunst. Zij hanteerde een motto die nog steeds door Derbe wordt gehanteerd; ‘In verband met de schoonheid van het lichaam, de verzorging van het lichaam en de geuren voor het lichaam, moeten alle producten met de grootste zorg en aandacht worden voorbereid en samengesteld.’

 

Mauro Cresci, de grondlegger van Derbe, is een volgeling die de hoge eisen van de oude Florentijnse tradities volgt. Hij volgt met namen de kunst van de apothekers uit de Renaissancetijden. De lijn Speziali Fiorentini is ooit bedacht door Renato Bianco. Renato Bianco was een vondeling en werd opgevoed door de Dominicaanse monniken van Santa Maria Novella. De broeders leerde hem het distilleren van kruiden voor medicinale toepassingen. Hij wilde zich wat breder ontwikkelen en niet alleen maar apotheker zijn en hij was onder de indruk van de glamour van het hof. Hij werd bekend toen hij een geur ontwikkelde voor Catherina de Medici. Zij was onder de indruk van zijn werk en nam hem mee naar Parijs waar hij bekend werd als Renee le Floretin.

 

Speziali Fiorentini is nu een nieuwe natuurlijke lijn voor de lichaamsverzorging en schoonheid. De Speziali Fiorentini geuren, essences, badproducten en crèmes, met hun veilige moderne formule, zijn gebaseerd op de filosofie van de oude tradities. Wij waken over de kwaliteit van de essences en de werkzame stoffen van de zorgvuldig geselecteerde planten. We hanteren een hoge veiligheid in onze laboratoria en voeren strenge microbiologische testen uit om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. Daardoor zijn de producten van Speziali Fiorentini bijzonder

Naar Winkel

Naar Winkel

Naar Winkel

Naar Winkel

Naar Winkel

Naar Winkel

Citroen & Peper

Natuurlijk handzeepje

 

Wat een schattig zeepje om cadeau te geven. Het rijke zeepje reinigt zorgvuldig en is geschikt voor alle huidtype. De natuurlijke opbouw van de ingrediënten van het zeepje tast de  bescherming van de huid niet aan en laat een heerlijke geur achter.

Naar Winkel

Citroen & Peper

Parfum

 

Voor de liefhebber van deze zachte en subtiele geur is er ons parfum.
Een heerlijke weldaad.

Gember & Jasmijn

Douche en Badschuim

 

Een hele mooie badschuim met een zachte geur. Dankzij de zachtheid van de ingrediënten is deze badschuim geschikt voor alle huidtype. De natuurlijke anti-oxidanten uit de extracten van gember en jasmijn zorgt voor stimulatie en herstel van de huid.

Gember & Jasmijn

Extra rijke body cream

 

Een extra rijke body cream die lekker uitsmeert en goed door de huid wordt opgenomen. De anti-oxidante werking van de ingrediënten zorgen ervoor dat je huid langdurig soepel blijft en lekker ruikt.

Naar Winkel

Naar Winkel

Naar Winkel

Gember & Jasmijn

Heerlijke handcrème

 

Een hele mooie rijke handcrème die de huid van de handen voedt en verzorgt. De extracten uit de natuurlijke ingrediënten beschermen je tegen de elementen van alledag,

Naar Winkel

Gember & Jasmijn

Schattig handzeepje

 

Een ideaal cadeautje om weg te geven.  Het rijke zeepje reinigt zorgvuldig en is geschikt voor alle huidtype. De natuurlijke opbouw van de ingrediënten van het zeepje tast de  bescherming van de huid niet aan en laat een heerlijke geur achter.

Naar Winkel

Gember & Jasmijn

Parfum

 

Voor wie niet genoeg kan krijgen van de subtiele geur van gember & jasmijn is er ook ons parfum. Een heerlijk neveltje om elke dag te gebruiken.

Naar Winkel

Waarom producten van Derbe?

Je wilt graag een goed product om je huid te verzorgen, maar je wilt ook zorgen voor de toekomst. Daarom kies je voor Derbe. Derbe producten zijn (h)eerlijke luxe huidverzorgingsproducten die zorgvuldig zijn samengesteld uit natuurlijke en biologische ingrediënten.

Keurmerken

De producten van Derbe hebben diverse keurmerken. De Baby Derbe producten zijn allemaal microbiologisch getest door de universiteit van Florence; Florentina Studiorum Universitas en als veilig gekenmerkt voor gebruik.  Het biologische keurmerk 'Biologicamente corretto eco-compatibli' is getest door de universiteit van Ferrare, het internationale keurmerk van Bioagricert en het Italiaanse keurmerk voor dierproeven; Leal stop Vivisezione verklaart dat noch de producten noch de ingrediënten getest zijn op dieren. Dus gegarandeerd dierproefvrij.

Geschiedenis

Derbe is meer dan vijftig jaar geleden opgericht door Mauro Cresci. Als liefhebber van de natuur en constant bezig in zijn eigen kruidentuin zag hij in dat de industrie voor huidverzorgingsproducten beter kon, minder vervuilend en met hart voor de natuur. Hij heeft het laboratorium van zijn vader omgevormd naar een hoogwaardig cosmeticabedrijf waar de aangeleverde ingrediënten en de afgeleverde producten dagelijks worden gecontroleerd op hun kwaliteit. Deze controles zorgen ervoor dat Derbe de hoge kwaliteit van hun producten kan blijven waarborgen.

Nog niet zo bekend in Nederland maar een hit in Japan

Buiten Italië wordt al meer dan 10 jaar de Derbe huidverzorgingsproducten verkocht in Japan. In Japan worden de producten van Derbe ingekocht door een farmaceutisch bedrijf dat elke levering in eigen laboratorium controleert en laat weten dat de producten van Derbe altijd van constante kwaliteit zijn. Ook zijn de producten van Derbe al meer dan 15 jaar in de Verenigde Staten verkrijgbaar.