ITALIAANSE NATUURLIJKE producten voor dierverzorging

 

Het lijkt een beetje vreemd en gek, natuurlijke verzorging voor dieren tussen die heerlijke producten voor mensen. Daar is een reden voor. De oprichter van Derbe had zelf honden. Dat is ook de reden dat de producten nooit op dieren zijn getest, hij was zo gek op zijn beesten, hij wilde dat niet. De oprichter van Derbe heeft aan de wieg gestaan van de anti vivisectie wetgeving in Italië. Maar omdat hij nu eenmaal toch met verzorgingsproducten bezig was, heeft hij gelijk producten ontwikkelt voor zijn honden (en katten) want die waren er nog niet.

Nu kan iedereen profiteren van de natuurlijke producten voor je huisdier. En zeg nu zelf, zo'n beest gun je toch het beste?

 

Truly Pet

Shampoo

 

Deze natuurlijke Vitamine-shampoo Hond bevat vitamine B, PP (B3), H(B8), rijst- en soja-proteïnen. De uiterst gebalanceerde samenstelling van deze shampoo houdt het benodigde vet van de huid op peil terwijl de vacht op een natuurlijke manier wordt gereinigd en gevitaliseerd. De verzorgende formule herstelt de haargroei en is pH-huidneutraal. Bij regelmatig gebruik van deze shampoo knapt de vacht zienderogen op en wordt deze onweerstaanbaar mooi en gezond. De vacht wordt voor lange tijd zacht en glanzend.

 

Ook geschikt voor katten.

 

Naar Winkel

TrulyPet

Reinigende Olie

 

Een reinigende olie met natuurlijke benodigdheden, speciaal samengesteld om de huid van de hond te wassen en het tegelijkertijd te bestrijden tegen jeuk.

 

Geschikt voor een ontstoken huid - dermatitis, omdat het onmiddellijke en langdurige verlichting geeft. Het kan ook gebruikt worden bij beschadigde huid en oppervlakkige irritatie-plekken die veroorzaakt zijn door jeuk.

en daarom ook kan worden gebruikt in geval van beschadiging van de huid en oppervlakkige irritaties veroorzaakt door jeuk..

 

Ook geschikt voor katten.

 

Naar Winkel

TrulyPet

Anti-Klit Spray

 

Als je hond een sterk krullende vacht of lang haar heeft dan is deze natuurlijke Anti-klit Spray een geweldige uitkomst. Deze natuurlijke Anti-klit Spray conditioner kan je  gebruiken op zowel de droge als de natte vacht. De Anti-klit Spray ondersteunt en verzorgt de vacht. Het product haalt de knopen uit de (krullende) vacht en maakt deze gemakkelijk doorkambaar. De vacht hoeft niet afgespoeld te worden. Geen klitten meer met deze natuurlijke Anti-klit Spray.

 

TrulyPet

Antiparasiet Olie

 

Deze natuurlijke antiparasiet olie voor de hond reinigt de vacht en doodt de parasieten (o.a. vlooien en teken) op een natuurlijke manier. Bevat géén chemische of agressieve bestanddelen en is absoluut veilig. De olie bedekt de parasieten en verstikt ze. Deze olie verzorgt tevens de geïrriteerde vacht en normaliseert deze. De vacht wordt intens maar mild gereinigd en hoeft niet te worden gewassen na een behandeling. Houd je huisdier vrij van parasieten door de vacht regelmatig met deze olie te reinigen.

 

Ook geschikt voor katten.